Architecture Blur Bright 1329061

Jobba  med oss

Vi söker dig...

Vi söker ständigt nya kolleger som delar och står bakom våra värderingar och vill jobba för vår vision.

Under 20-talet skall vi utveckla bolaget i den södra delen av Sverige och vi är också beredda att ta utmaningarna som ligger i tiden både de geografiska och att kund kräver mer och mer från oss som leverantör.

Vi är och vill vara en del av region "Copenhagen region" vi följer redan idag kunder över sundet.

 

Vi söker idag projektledare / projektledaraspiranter som vill utvecklas i vårt företag och med oss.

Vi söker även dig som idag jobbar som projektledare och har en nära arbetsstyrka som ni vill jobba vidare ihop i en ny kostym.

Vi söker dig som vill förverkliga dina tankar om att utveckla en egen enhet eller ett nytt/eget segment, du är idag Ledande montör, Tekniker eller Serviceelektriker.

Vi söker även dig/er som idag driver bolag och önskar partner eller få oss på Elkedjan Lani Eltjänst som kolleger, detta sker genom förvärv där vi kan jobba i olika ägandeformer.

 

Vi söker även dig som vill jobba på Industri/ Entreprenad eller som servicetekniker.

Du som jobbar med service och idag har egna kunder till större eller mindre del är också välkommen att utvecklas inom Elkedjan.

Autonomitet är en grundsten för alla medarbetare på Elkedjan Lani Eltjänst. Vi tror och jobbar med delegerat ansvar och att få individen att våga växa i sin roll. Företaget ger medarbetare möjlighet att alltid utvecklas i egen takt och bli mer och mer självgående med större ansvar. Vi jobbar för att våra medarbetare skall vara och bli mer attraktiva på arbetsmarknaden vare sig medarbetaren stannar med oss till sin pension eller anställnignen avslutas efter kortare tid.

 

Att arbeta på Elkedjan Lani Eltjänst skall vara en trygghet samtidigt som en daglig utmaning att jobba för kunders drömmar och visioner.

Vi ses! / Patrik